01 februari 2009

Bodysugaring.


Ontharen met suiker? Ik had er nog nooit van gehoord. Zelfs van waxen weet ik zoveel als de kat van saffraan.
Is bodysugaring de nieuwste scheet in een fles? Verkocht met de wilde frisheid van limoenen? Lees en huiver!

Volgens kenners is suiker de ultieme remedie tegen ongewenste haren. Bodysugaring is een nieuwe ontharingstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een soort suikerpasta. Ingredi├źnten van dit wondermiddeltje zijn: suiker (uiteraard), Arabische gom, citroensap en water. Na gebruik van het spul kun je de haren met een microscoop zoeken!
De techniek mag echter alleen uitgevoerd worden door ervaren schoonheidsspecialisten. Hierdoor hangt er een hoger prijskaartje aan dan bij de traditionele waxstrips die je bij de drogist haalt.
Bodysugaring zou (dankzij de suiker die de huid zachter maakt) ook minder pijnlijk zijn dan het waxen of harsen. Het zou ook geschikt zijn voor gevoelige plekken zoals oksels en gezicht. Na een ‘beurt’ ben je niet alleen verzekerd van een haarloze huid, op termijn zou de haargroei er zelfs door afnemen. De methode zou werken bij alle huid- en haartypen en dat zowel bij mannen als vrouwen.
Het mooiste van al: het zou allemaal puur natuurlijk zijn. Prachtig toch? Bodysugaring: het kost een paar centen maar dan heb je ook ‘niets’ meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.